يحيي رحمتي تصريح کرد: بر اساس برآوردهاي انجام شده 3 درصد محصولاتي که بسته بندي ميشوند بستههايشان کپي برداري از بسته بندي ساير کالاها است.
وي با اشاره به اينکه با توجه به ضعف بسته بندي توليدات صنايعدستي کشورمان نواقص در اين بخش بسيار به چشم ميآيد، اظهار داشت: تنها يک درصد بسته بندي صنايعدستي مرتبط با نوع محصول توليدي است.
مدير کل حفظ و احياء اين معاونت ادامه داد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با راه اندازي بانک اطلاعاتي صنايعدستي که تا به حال 105 هزار رکورد در آن ثبت شده به نتايج قابل قبولي دست يافته است.
رحمتي با بيان اينکه بر اساس بر آوردهاي انجام شده در حال حاضر 15 گروه توليدي صنايعدستي در کشور فعال است، گفت: در تعريف گروههاي توليدي بيشترين مجوزهاي صادر شده مربوط به بافتههاي داري و کمترين آن به صنايعدستي دريايي مربوط ميشود.
وي تصريح کرد: در ترکيب جنسيتي نيز 77 درصد توليدکنندگان را بانوان تشکيل ميدهند ضمن اينکه بالاترين آمار شاغلان زن صنايعدستي مربوط به استان بوشهر بوده است.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: با وجود اينکه به نظر ميرسد صنايعدستي جامعه آماري مسني داشته باشن اما اوج هرم سني صنعتگران صنايعدستي کشور را متولدين سال 1360 شمسي تشکيل ميدهند.
مدير کل حفظ و احياء معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي اضافه کرد: در بخش ترکيبات مدرک تحصيلي در تمامي سطوح تحصيلي صنعتگر صنايعدستي در کشور فعال است ضمن اينکه صنعتگران داراي مدرک دکترا بيشتر در استان تهران فعال هستند.
يحيي رحمتي ياد آور شد: همچنين 75 درصد فعالان صنايعدستي طبق اطلاعات موجود در بانک صنايعدستي متأهل و 18 درصد نيز مجرد هستند./111
انتهای پیام/